dimecres, 13 d’octubre del 2010

Celebració del Dia del Club

Aquest cap de setmana hem celebrat un any més el dia del club.

Dissabte pel matí ens vam trobar a la platja del port per realitzar un tallers de tècniques de paleig amb pala europea i pala groenlandesa.
Entre tots plegats vaig comptar una trentena de caiacs a l'aigua, la qual cosa no està gens malament donat el temps que feia i la previsió metereológica poc favorable.

A la una del migdia vam plegar per fer una visita al que podria ser la seu social del club. Vaig sentir comentaris i opinions de les més diverses i penso que va ser un bon exercici de cara a prendre una decisió properament.

Per la tarda taller d'esquimotatges també amb les dues versions de pala.

I corrents cap a la Casa de Cultura per preparar la presentació den Ramón Larramendi. Aquesta, que va començar un xic tard, va ser molt interessant i ens va deixar amb ganes de fer encara moltes preguntes però teníem el sopar aparaulat i ja fèiem tard.

Diumenge es va llevar, com era previsible, amb pluja i mar de llevant (més que dissabte). Vam decidir ajornar el jocs previstos per una ocasió més favorable i dedicar-nos a practicar amb les onades.

I ja teniu una dotzena de caiac cap a la punta del espigó del port des d'on aguantar les onades i girar fent empopades cap a la platja no sense tenir cura de no apropar-se a les roques de L'Argilera on trencaven les onades amb gran terrabastall.


El joc va continuar fins que una pluja intensa ens va fer desistir i recollir el material mentre els pocs passavolants que hi havia devien pensar "Quins xalats".

Podeu trobar algunes imatges a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada