dilluns, 18 d’octubre del 2010

Dissabte 23 Octubre Assemblea Extraordinària

Estimats Pagaia’s


Tal i com us avançàvem per correu electrònic el passat dia 29 de setembre, el dissabte 23 tindrà lloc l'assemblea extraordinària per plantejar-vos les opcions del local social.  Ja us vam enviar la informació disponible i un primer estudi econòmic del que representaria.

Ara doncs us enviem l'ordre del dia, lloc i hora de l'Assemblea i us convido a la participació ja que el tema és important per al futur del Club. 

Agrairé contesteu aquest correu, tant si podeu venir com si no.
I no cal dir-vos que estem a la vostra disposició per al que vulgueu preguntar.

Els nostres estatuts no tenen previst altra forma de votació  que la presencial el mateix dia de l'Assemblea. Però, si malgrat tot no podeu venir, sí que necessitem saber la vostra opinió (alguns ja ens l'heu fet arribar). Per això agrairé em feu arribar el vostre sentir perquè, per la Junta és un tema molt important i que marcarà el futur desenvolupament i creiem que creixement del Club.  Podeu fer arribar la vostra opinió a  info@pagaia.cat fins al dia 22, tenint cura de posar el vostre nom i cognoms.

I aprofitant l'avinentesa, us demano que el diumenge 24 d'octubre que donarem suport al nedadors en la seva travessa de Jóncols a Montjoi, hi hagi un bon gruix Pagaia.   Compten amb vosaltres.

Moltes gràcies per endavant.


Cordialment,

José Calderón
President


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada